fotograf nunta

11 mai 2024

Alexandra & Emilian 🧡🌿🧡 Sedinta foto la Yaz Center Harman


Yaz Harman Centrul de evenimente, este o locație excepționala unde poți organiza nunta  ta. Alexandra și Emilian au avut aici sedința foto după nuntă, în cadrul unui workshop de fotografie alături de 60 de fotografi din țară și străinătate care au venit să vadă cum lucrează echipa Lights and Tales.

YAZ HARMAN CENTRUL DE EVENIMENTE

Cauți un loc magic pentru evenimentul tău special? Fie că te gândești la o nuntă de poveste, o petrecere de neuitat sau un eveniment corporate de succes, Centrul de Evenimente Yaz din Harman este locația ideală pentru a transforma visele tale în realitate.

Un cadru natural de poveste

Yaz te așteaptă pe un domeniu de 20 de hectare, situat în inima rezervației naturale Lempeș. Aici, natura își dezvăluie frumusețea unică, oferind un fundal de neuitat pentru orice eveniment. Păduri verzi, lacuri cristaline și livezi înflorite creează o atmosferă relaxantă și romantică, perfectă pentru a celebra momentele speciale alături de cei dragi.

Spații versatile pentru orice tip de eveniment

Indiferent de amploarea evenimentului tău, Yaz are spațiul perfect pentru a te găzdui. Vila Yaz, cu arhitectura sa elegantă și dotările moderne, este ideală pentru petreceri intime de familie și prieteni.

Pentru evenimente mai mari, cortul de evenimente spațios oferă o flexibilitate totală, permițând organizarea de nunți, botezuri, aniversări sau conferințe de succes. Terasa generoasă și zona de lounge completează perfect spațiul, oferind un loc perfect pentru relaxare și socializare.

Servicii impecabile și atenție la detalii

Echipa experimentată de la Yaz va fi alături de tine de la bun început, oferind consultanță personalizată și servicii impecabile pentru a crea un eveniment memorabil. De la catering delicios la decorațiuni rafinate și divertisment de calitate, la Yaz vei găsi tot ce ai nevoie pentru a transforma visul tău în realitate.

Yaz – Mai mult decât un simplu loc, o experiență de neuitat

Alegând Yaz pentru evenimentul tău, alegi mai mult decât un simplu loc. Alegi o experiență de neuitat într-un cadru natural de poveste, cu servicii impecabile și atenție la detalii.

Contactează-ne acum și descoperă cum te putem ajuta să faci din evenimentul tău o poveste magică!

Centrul de Evenimente Yaz – Unde visele tale prind viață!

Telefon: 0728 905 888, 0751 048 011

Website: https://www.yaz.ro/

Adresă: Str. Avram Iancu 31, Harman, județul Brașov

Leave a comment

TOP fotograf nunta bucuresti
×