fotograf nunta

21 decembrie 2023

🩵Armando & Alina 🩵 ❄️Love and Ice ❄️ Sedinta foto la lacul Bolboci


Lacul Bolboci este o locație perfecta pentru ședințele foto după nunta Trash the Dress ori Love the Dress. Lacul este înconjurat de munți și peisaje superbe.

Lacul Bolboci este situat în Munții Bucegi din România și reprezintă o destinație frumoasă pentru fotografie, având peisaje spectaculoase și natură sălbatică. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de faptul că condițiile și atractivitatea pot varia în funcție de anotimp.

Dacă ai în plan să faci ședințe foto la Lacul Bolboci, iată câteva aspecte pe care ar trebui să le iei în considerare:

În funcție de anotimp, peisajul se schimbă semnificativ. Primăvara și vara pot oferi peisaje verzi și florale, în timp ce toamna aduce culori calde și frunze căzătoare. Iarna, lacul îngheață și zona devine o priveliște de basm acoperită de zăpadă.

Accesul la Lacul Bolboci poate fi limitat în funcție de condițiile meteorologice și de starea drumurilor de acces. Este recomandat să verifici condițiile și să te asiguri că drumurile sunt practicabile înainte de a pleca la ședința foto.

Asigură-te că ai echipamentul potrivit pentru condițiile de mediu în care vei fotografia. De exemplu, dacă mergi iarna, îmbracă-te adecvat și ia în considerare protecția împotriva frigului pentru tine și echipamentul tău.

Înainte de a organiza ședința foto, verifică dacă există reguli sau restricții specifice pentru zona Lacului Bolboci și asigură-te că ai toate permisiunile necesare.

Alege momentul potrivit al zilei pentru a profita de lumina naturală. Răsăritul și apusul pot oferi lumini dramatice și calde, ceea ce poate îmbunătăți calitatea fotografiilor tale.

Explorează diferite unghiuri și perspective pentru a adăuga un element de creativitate fotografiilor tale. Poți include și elemente precum stânci, copaci sau alte detalii ale peisajului în compoziția ta.Fiți conștienți de siguranța personală și respectați mediul înconjurător. Unele zone pot fi accidentate, deci fii precaut și nu-ți risca siguranța pentru a obține o fotografie.

Leave a comment

TOP fotograf nunta bucuresti
×