fotograf nunta

Pentru Razvan si Vera, Gradina Lahovari a fost locatia unde au ales sa faca toate pregatirile, ceremonia nuntii si petrecerea.

Nunta la Gradina Lahovari

Nunta la Gradina Lahovari – Pentru Razvan si Vera, Gradina Lahovari a fost locatia unde au ales sa faca toate pregatirile, ceremonia nuntii si petrecerea.

Căutați un loc de poveste pentru a vă celebra nunta? Grădina Lahovari este o oază de verdeață situată în Săftica, la doar o scurtă distanță de București, unde visul vostru de nuntă prinde viață.

Un cadru natural fermecător:

Imaginează-ți o ceremonie emoționantă sub cerul liber, înconjurat de verdele crud al grădinii, cu soarele ce strecoară raze printre frunzele copacilor. Grădina Lahovari oferă un cadru natural fermecător, perfect pentru a crea o atmosferă romantică și de neuitat.

Spațiu elegant și versatil:

Locația pune la dispoziție un foișor modern și spațios, ideal pentru recepția nunții. Interiorul elegant poate fi adaptat la orice tematică, oferind o ambianță rafinată și primitoare. De asemenea, grădina generoasă oferă multiple opțiuni pentru amenajare, de la cocktailuri în aer liber la sesiuni foto de poveste.

Servicii impecabile:

Echipa Grădinii Lahovari este dedicată în totalitate satisfacției dumneavoastră. De la planificarea detaliată a evenimentului, la cateringul delicios și personalizat, până la coordonarea impecabilă a fiecărui moment, vă oferim o experiență de neuitat.

Experiență personalizată:

La Grădina Lahovari, înțelegem că fiecare nuntă este unică. De aceea, vă oferim flexibilitatea de a personaliza evenimentul în funcție de preferințele dumneavoastră. Fie că doriți o nuntă clasică sau una modernă, fie că preferați o atmosferă intimă sau una grandioasă, echipa noastră vă va ajuta să creați o nuntă de vis.

Grădina Lahovari – mai mult decât o locație:

Alegeți Grădina Lahovari și transformați nunta voastră într-o poveste de dragoste scrisă cu litere de aur. Mai mult decât o locație, vă oferim o experiență completă, plină de emoții, bucurie și magie.

Post Views: 95
TOP fotograf nunta bucuresti
×