fotograf nunta

23 martie 2024

Mihai & Mihaela 🧡🌿🧡 Nuntă la Domeniile Săftica


Mihai și Mihaela au avut o nuntă plină de energie, o petrecere cum rar ne-a fost dat să vedem. Împărtășim cu voi câteva imagini de la nunta lor

NUNTA LA DOMENIILE SAFTICA

Domeniile Saftica: O oază de relaxare și eleganță la marginea Bucureștiului

O evadare din agitația urbană

Căutați un loc unde să vă relaxați și să vă bucurați de o atmosferă elegantă, la doar câțiva pași de București? Domeniile Saftica este destinația perfectă pentru o escapadă de weekend sau o vacanță prelungită.

Un cadru natural feeric

Situat în apropierea aeroportului Otopeni, Domeniile Saftica vă așteaptă cu un cadru natural feeric, unde verdele crud al copacilor se îmbină armonios cu liniștea lacului. Aici veți regăsi o oază de relaxare, departe de agitația urbană, unde vă puteți reîncărca bateriile și vă puteți bucura de clipe de neuitat alături de cei dragi.

Un complex cu o gamă largă de facilități

Domeniile Saftica vă pune la dispoziție o gamă largă de facilități pentru a vă face șederea cât mai plăcută. Complexul include un hotel modern cu camere spațioase și confortabile, un restaurant cu o terasă generoasă ce oferă preparate delicioase din bucătăria românească și internațională, o piscină exterioară unde vă puteți relaxa la soare, o sală de fitness modernă pentru cei pasionați de sport, dar și un loc de joacă pentru copii.

Evenimente memorabile

Domeniile Saftica este locația ideală pentru organizarea de evenimente memorabile, fie că vorbim de nunți, botezuri, petreceri private sau conferințe. Saloanele elegante ale complexului pot găzdui un număr mare de invitați, iar personalul experimentat vă va sta la dispoziție pentru a vă ajuta să organizați un eveniment perfect.

O experiență culinară de excepție

Restaurantul Domeniilor Saftica vă va delecta cu preparate delicioase din bucătăria românească și internațională, preparate cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate. De asemenea, vă puteți bucura de o selecție de vinuri fine din cramele românești, care vă vor completa perfect masa.

O evadare de neuitat

Domeniile Saftica este locul perfect pentru o evadare relaxantă și memorabilă. Aici veți regăsi o oază de liniște și relaxare, unde vă puteți bucura de frumusețea naturii, de facilități de top și de o atmosferă elegantă.

Leave a comment

TOP fotograf nunta bucuresti
×