Workshop

Workshop fotografie cu Lights and Tales

VREI SA INVETI FOTOGRAFIE DE NUNTA?

Acum ai la dispozitie un canal pe platforma Patreon plin de informatie si resurse, Pentru doar 5,5 euro pe luna afli toate secretele acestui domeniu. Dupa ce vezi toate tutorialele, ideea despre un workshop fotografie de nunta o sa fie adusa la un alt nivel!

In data de 28 NOIEMBRIE 2022 a inceput Workshopul Fotograf de Eveniment Grupa 8

Urmatorul curs live Fotograf de Eveniment – Grupa 9 incepe in data de 1 Noiembrie 2023

Fotograf de Eveniment  este singurul workshop online dedicat celor care doresc sa ajunga Fotografi de Eveniment. Este un workshop in care înveți totul de la  cum sa folosești aparatul foto  pana la predarea materialelor către beneficiarul serviciilor tale . Sunt multe cursuri foto in țară dar acesta este deosebit prin faptul ca se desfășoară  live pe modelul clasa profesor, este ținut de o echipa care activeaza de peste cinsprezece ani in domeniul evenimentelor.Va impartasim exact cea ce trebuie sa stiti si va ajutam sa treceti mai usor prin etapele evolutiei voastre. Și ce este cel mai important, răspundem la toate întrebările pe care le aveți.

Fotograf nunta

WORKSHOP FOTOGRAFIE

Durata cursului

Fotograf de Eveniment este un curs care durează trei luni  sedinte saptamanale de doua ore realizate prin platforma Zoom. Nu de puține ori cele doua ore au ajuns sa fie trei, uneori patru. Am rămas cu cei care nu au înțeles pana cand totul a fost lămurit. Acesta este marele avantaj al cursului. Spre deosebire de un workshop de fotografie clasic unde timpul trece repede  și poți pleca acasă doar cu ce ai reușit sa prinzi, aici poti intreba și poti ramane pana înțelegi.

Ești mai bun decât crezi!

DAR CLIENTUL ȘTIE ASTA?!

Cum facem să afle? Ai incercat reclame pe Facebook, sponsorizari, ai cheltuit bani, și totuși nu ai rezultatele dorite?

curs foto

Lights and Tales este o echipa de succes. Cum am reușit? Vei afla toată povestea noastra la cursul Fotograf de Eveniment. Este cel mai workshop fotografie pentru fotografii care vor să reușească in piața tot mai dură din domeniul nunților și evenimentelor private. Este cursul unde afli cum să crești, cum să ai SUCCES.

Subiectele abordate

Un Fotograf de Eveniment are nevoie să cunoască , cultura fotografică, utilizarea aparatului in toate modurile dar mai ales in modul manual, de ce echipament minim are nevoie și mai ales cum să îl utilizeze, cum sa ajungă la rezultate bune cu echipamentul pe care deja îl are, ce programe sa foloseasca, cand și mai ales cum sa le utilizeze, editarea foto, marketing, prezenta in social media, cum sa relationeze cu clienții in diversele etape ale derularii contractului de la intalnirea inițială pana la predarea materialelor. Spre deosebire de alte workshop-uri unde toata aceasta informatie se încearcă a fi concentrată într-un timp de una trei zile noi vom avea timp sa aprofundam temeinic fiecare subiect . Sunt multe cursuri foto pentru cei la început de drum in piața. Dar foarte puține organizate de oameni care in fiecare saptamana sunt in teren la nuntă, ședințe foto, botezuri, etc. Afli de la noi tot ce trebuie sa sti.Toate trucurile, secretele, tehnicile care te ajuta in domeniul evenimentelor.

curs foto

Inedit !

De la fotograf amator la Fotograf de Eveniment nu se ajunge ușor. Cel mai greu pas este experiență in teren la un eveniment real. Foarte puțini fotografi acceptă in teren alături de ei un incepator. Echipa noastra ofera contra cost  posibilitatea cursantilor de a participa la un eveniment, nuntă , botez , in funcție de dorințe. La un workshop normal, fotograful realizeaza cateva fotografii unor modele in timp ce voi priviți și invatati.Dar oricat de profi poate sa fie cursul și modelele care sunt fotografiate, probă de foc se da la un eveniment real. Atunci cand traiesti evenimentul alături de noi,  înveți mai mult decât la orice curs foto. Interacțiunea cu oamenii, modul de a vorbi, de a lucra, de a gestiona situațiile neprevăzute țin de experiență. Iar experiența adevărată care completeaza orice curs foto se învață in teren. Workshop-ul pe teren are un cost suplimentar adițional. Acesta o sa fie comunicat doar cursantilor

Pretul cursului

Pretul cursului Fotograf de Eveniment este 500 euro. Mai sunt zece locuri disponibile.

SPECIAL

Toți cursanții primesc cadou un set de preseturi și profile de culoare special create pentru editarea fotografiilor de eveniment. Preseturile sunt cele folosite de echipa Lights and Tales pentru editarea evenimentelor.

preseturi foto

Vreau sa particip!

Te poți înscrie la workshop fotografie Grupa 9 completand formularul de mai jos. Avem rugamintea sa completati si pagina personală de Facebook pentru înscrierea in grupul cursantilor.

Pana incepe cursul mai sunt

Days
Hours
Minutes
Seconds

Cursanti Grupa 8

Curs Foto
Curs Foto
Curs foto
Curs foto online Ploiesti
Curs foto online
Cursuri fotografie Ploiesti
curs foto bucuresti
Curs foto Buzau
curs foto
curs foto pitesti
cura foto bucuresti
curs foto constanta
Curs foto online
fotograf nunta
curs fotografie online
curs fotografie online
curs fotografie online
curs fotografie online
curs fotografie online
curs fotografie online
curs fotografie online
Curs foto online
curs foto online
curs foto online
curs foto
curs foto online
curs foto on-line
sorin
curs foto
Curs foto
curs foto
Curs foto
Curs foto online
curs foto
curs foto
curs foto
curs foto
Progres curs Fotograf de Eveniment Grupa 8
Progres curs foto 78%

Formular inscriere curs foto Grupa 8

  Trebuie doar să vrei!

  DE TINE DEPINDE!

  Noi îți propunem o experiență care
  îți pune în brațe un skill pe care îl folosești toată viața. Abilitatea de a-ți vinde fotografiile cu ușurință, siguranță și mult mai profitabil. Unii le numesc ,,secrete” noi le numim sfaturi bune din experiența trăita de noi.

  Fotograf nunta Ploiesti
  Fotograf nunta bucuresti

  Nu uita de canalul nostru de Patreon

  Canalul nostru de Patreon a apărut in primul rand din dorinta noastra de a susține comunitatea atat cu tutoriale de editare foto cat si cu diverse materiale și resurse, preseturi, profile de culoare create de noi. Canalul de Patreon este structurat pe trei nivele de abonament lunar . Primul, care este de 1 euro pe luna este o subscriere suport. Nu oferă avantaje mari doar ne arată ca apreciati ceea ce facem pentru comunitate. Abonamentul doi este  5 euro pe luna , in jur de 29 de lei cu tva . Pentru aceasta suma modica primiți acces la toate materialele postate și veți fi înscriși pe Grupul abonatilor pe Facebook. De aici puteți descărca unele din preseturile noastre gratuit. Mai este un abonament de 30  euro pe luna care este dedicat celor care doresc meditație de editare foto unu la unu. Se pune la dispoziție o sedinta workshop  de doua ore lunar ori doua ședințe de o ora. Toate abonamentele pot fi oprite oricand considerați ca nu va mai ajuta prezenta pe grup si canal.