fotograf nunta

26 octombrie 2023

Andreea & Robert 🧡🌿🧡 Nuntă la Pico Verde Bistrița


Andreea și Robert au avut o nuntă elegantă și sofisticată, iar fiecare detaliu a fost plănuit cu grijă și atenție la cel mai mic aspect. Cuplul a strălucit în lumina reflectoarelor, iar emoțiile și iubirea lor s-au revărsat în fiecare moment imortalizat de echipa noastră foto video. Vă invităm să explorați galeria foto și video a nunții lor pentru a retrăi cu noi această zi magică.

Cu mare bucurie ne-am alăturat lui Andreea și lui Robert într-unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor – ziua nunții! Această nuntă de poveste a avut loc în pitorescul oraș Bistrița și s-a desfășurat la locația de excepție, Restaurantul Pico Verde.

De la ceremonia lor emoționantă la petrecerea plină de veselie care a urmat, fiecare instantaneu a fost o amintire de neuitat. Cei doi tineri au dansat, au râs și au împărtășit momente speciale alături de familie și prieteni apropiați.

Felicitări din inimă, Andreea și Robert! Să vă fie viața plină de iubire și fericire pentru totdeauna. 🥂💍❤️

Situat în inima pitorească a orașului Bistrița, Pico Verde este mai mult decât un simplu local de evenimente – este o oază de eleganță și bun gust, perfectă pentru a găzdui cele mai memorabile experiențe ale vieții tale. Cu un decor rafinat și atenție la detalii, Pico Verde emite o atmosferă de poveste, învăluită într-un peisaj de poveste, ce îmbină armonios tradiția cu modernitatea.

Imaginați-vă o nuntă de vis într-un cadru idilic, unde fiecare detaliu este orchestrat cu grijă pentru a crea un eveniment absolut irezistibil. De la spațiul elegant și bine amenajat la grădinile îngrijite cu atenție, Pico Verde se distinge ca un loc desăvârșit pentru a celebra iubirea și bucuria alături de cei dragi.

Cu o echipă dedicată și profesionistă la dispoziția ta, Pico Verde îți oferă servicii personalizate și soluții adaptate nevoilor tale. De la organizarea nuntii tale de vis la evenimente corporate de succes, Pico Verde este partenerul tău de încredere pentru a transforma orice ocazie într-un moment unic și de neuitat.

Vino și descoperă Pico Verde Bistrița – locul unde evenimentele capătă un farmec aparte și unde visurile devin amintiri de neuitat. Aici, fiecare moment devine special!

Leave a comment

TOP fotograf nunta bucuresti
×